CONFERENCE - Day 1					
Time	Duration	Title			
08:30 – 09:45	75 min	Registration	Exhibitio	n	Coffee & Breakfast Networking
09:45 – 10:00	15 min	Mass Call			
10:00	45 min	Arrival of YB. Dato' Seri Utama Dr. Rais Yatim Minister of Information, Communications and Culture			
		Welcome Remarks: Tan Sri Khalid Ramli Chairman, Malaysian Communi Keynote Address: Dato' Seri Utama Dr. Rais Yatim Minister of Information, Comm Launch of Guide Book & Officia	unications and Cultur		n
10:45	15 min	Coffee Brea	k		Exhibition
11:00	30 min	Topic: Digital Lifestyle Malaysia  By Mr Yow Lock Sen, Director of Growth Areas Department, SKMM  "Developing new ideas and products supporting everyday life from the Digital Lifestyle Malaysia guidebook. Mr Yow will share what are in store for the industry - driving the adoption of digital lifestyle facilitated by the "Internet of Things" and leveraging on the increasingly ubiquitous broadband, cellular service infrastructure and short range communications.			
11:30	30 min	Topic: Content production - 3D Cinematography  By Tn Hj Burhanuddin, Managing Director of Les Copaque  Increasingly, content are produced in 3D format to enrich and enhance viewer experience. Opportunities in this area is not only limited to entertainment but also in learning where 3D modeling can tremendously help in the understanding of complex issues. Tn Hj Burhanuddin will talk about 3D cinematography and what the future holds.			

		TONTHES FOR ALL IN BROADBAND ICT - 24 & 25 WAY		
12:00	30 min	Topic: Business Case for 3D TV  By Mr Michael Fu from Ericsson TV		
			e in the transmission, 3DTV is now a reality over ! Mr Micheal will explore the business case and	
12:30	90 min	Networking Lunch	Exhibition	
14:00	30 min	Topic: Opportunities in broadband community centr By En Mohd Shafie Othman , Director of Universal Se	rvices Provision, SKMM	
		opportunities that lie in waking up the rural comm	n developed around the country with abundant unity to the adoption of broadband ICT lifestyle—nafie will tell us what and how planting the seed and	
14:30 30 min		Topic: Services in the Cloud - Choice Cloud for Developers, Windows Azure  By Mr Lai Hoong Fai, Web Strategy Lead, Microsoft Malaysia		
			serve businesses. Microsoft will share the services indows Azure) to create cloud computing application oplications.	
15:00 30 min		Accelerating Broadband ICT Business Ventures  By Zeti Marziana Mohamed, Director, Business Facilitation Unit, SKMM		
		and workshop to creat awareness of opportunit	th this conference. It's a series of discussions, talks ies and facilitation to get businesses to take up I in their business. Ms Zeti explains further on it and	

15:30	30 min	Topic: Web Based Video Collaboration  By Mr Mark Ian Timms, TeleVAS  Video conferencing, telepresence and online collaboration tools facilitated by fixed and mobile broadband service infrastructure when all are tied together can promise to provide a compelling service, improving workgroup collaboration and productivity. Besides it being used as a tool for business, it can also be offered as a subscription service.		
16:00	30 min	Coffee Break	Exhibition	
16:30	30 min	Topic: Virtual Platform as a Business Service By Mr Leong Yok In, Managing Director of Greenway  Small businesses such as SME/SMIs can focus on bubusiness applications to help them in their day to day	isiness and rely on the virtual ICT platform delivering	
17:00	30 min	Topic: Innovations from Home/Local Industries - Store discount hotspots/treasures - MyMall By Mr Darren Pang, Chief Executive Officer of Convep Mobilogy Sdn Bhd  Darren will share the Power of Mobile Lifestyle, how they develop and market mobile applications that bring convenience to people through mobile technology as well as business opportunities to SMEs.		
17:30		Coffee & See you tomorrow	Exhibition	

CONFERENCE - D	CONFERENCE - Day 2			
Time	Duration	Title		
08.30	30 min	Networking Breakfast		
09:00	30 min	Topic: "Digital Home and Assisted Living"  By Dr Chang Yoong Choon, Senior Lecturer, Faculty of Engineering, Multimedia University, MMU  Digital home is an area which is developing and can be a new growth area in the near future. Dr Chang will describe a concept of future digital home which he has developed and how the industry could use the various research and development to further develop into products and services for digital homes.		
09:30	30 min	Topic: Market Landscape of Digital Media Hardware and Devices in Malaysia by GFK Research By Ms Jennifer Chan, General Manager, GFK Retail & Technology Sdn Bhd  Trends and market landscape of digital media hardware and devices will be highlighted and as well as the opportunities for industries here in Malaysia.		
10:00	30 min	Networking Coffee Break		
10:30	30 min	Applications Development for Global Mobile Platforms: MSC Malaysia Initiative for Digital Citizens <i>By Ir Wan Murdani Mohamad, Senior Manager of Digital Infrastructure Business unit, K-Infra, MDec</i> Interested to fill up your new smartphone with applications to make full use of your phone? Well, one will have to visit apps store such as Apple store and Andriod Market place. Apps can be built by almost anyone with the skills and idea to serve a particular need. Mr Wan Mohamad will bring us through the opportunities to develop and market apps for the global market.		
11:00	30 min	Success Story 4: Opportunities in Designing/ Manufacturing or making Devices for DTT Receivers By Laurent L. Morvan, Senior Marketing Manager, ST  As Malaysia readies itself for the launch of digital terrestrial TV in 2012, the industry has been actively preparing and building up the eco-system. There are many areas to explore in the move from terrestrial analogue TV to digital TV but the most prominent being large numbers of digital receivers and TVs and new digital content. Putting digital receivers at home, in vehicles and portables presents another great area to be and Mr Laurent will share on how easy it is using readily available chip sets.		

12:00	30 min	Topic: A Journey of Made in Malaysia Consumer Devices  By Mr Wing K. Lee, CEO of YTL Communications Sdn Bhd  Neccessity is the mother of invention! Mr Wing tells his storey on how he helped to complete the WiMax@2.3 eco-system with the set of end user devices for the launch of the "Yes" service. He will share lessons learnt and moving forward to the future for Malaysian made consumer communications devices.
12:30	90 min	Networking Lunch
14:00	30 min	Topic: Mobile Content  By Mr Romuald Navin K. Marappan, General Manager – Asia Pacific of TIMw.e.  There is a big market for mobile content and applications especially those delivering local and localized
		(location based) content whether it is for tourism, infortainment, games and education. Mr Romould explains the opportunities in the mobile content business and how one need to stay innovative and creative to win in the market.
14:30	30 min	Mentorship Program: Online Streaming/ WiWi By En Faisal Ahmad, Director of Market Product Realization, MIMOS Berhad
		Mr Faizal will explain its mentorship program to selected technology recipients is an opportunity for the industry to build products for the market. The mentorship program will facilitate and nurture companies to further develop the technology platform into products and applications to serve each individual market that they are being served.
15:00	30 min	Topic: Services in the Cloud - Google App Engine By Mr Richard Achee, Regional Manager South East-Asia, Google Enterprise
		Explains services that small businesses can get or users from the cloud.
15:30	30 min	Super Session 2: Regulatory Enabling Environments for M2M  Dr. Markus Steingröver, Managing Partner, Head of Wholesale Strategies, Detecon International GmbH  Marking to marking (M2M) is an area of a postupity to tag in the digital lifestyle Malaysia programme.
		Machine to machine (M2M) is an area of opportunity to tap in the digital lifestyle Malaysia programme and is also featured in the NKEA CCI covering connecting 1Malaysia - location aware and track and trace services. With the large wired and wireless broadband infrastructure and increasingly low cost data devices, they can be embedded into machines to automate, manage and improve operations. Dr Markus

		will share with use his experience to get the industry going into M2M.
16:30	30 min	Super Session 3: High-Tech Start-Up space  By Tim Clark, Consultant
		Communications and multimedia industry is considered as a high technology industry. Mr Tim Clark will share his experiences in nurturing, facilitating and development of high tech start ups. The DOs and DONTs relevant in growing SMEs involved in this industry.
17:00	30 min	Coffee Break & Networking

<sup>\*\*\*</sup> Please note that the schedule for the sessions/presentations may be subject to changes without prior notice. 18 May 2011 updated